Bite.

Vi har börjat för-förfesta. Snart kommer resten av gänget och vi ska till BITE! Amen vesst vettni. Det är så vi gör. Och ja, ni ser ju. Lisa har landat. Det tackar vi gud för.
Sincerely yours, Jyllz & Fis.

Games on.

image description

Ems.

Hårligheter.



Jag har nu en frisyr. En riktig frisyr. Som är väldigt tjugotal, tioårsemelie, fucking åmål och har möjligheter till pandapop. Allt på samma gång och det känns förträffligt!

Ems.

Första.


Första advent hos min syster. Vill inte alls ha måndag eller ny vecka eller någonting. Imorgon åker Lisa till London på besök. Det är nog det enda jag skulle kunna tänka mig förutom att grotta ner mig i sängen och aldrig mer komma fram. Förrän kanske till julafton och våren. Fast jag har faktiskt hittat en ny helt fantastisk favoritsalong. Har kikat och klurat i en månad ungefär, sen såg jag en ny bild idag och bara dog. Platt fall. Dit ska jag ringa imorgon. Äntligen. http://cybtekk.se/

Ems.

X


Blandat fint från Linas engångskamera. Bra rulle tycker Jyllzan.

Sincerely yours, Jyllz.

SRS.



Man ska va seriös. Nu drar vi och dricker vin och öl hos Jack. Tar det jävligt seriöst. Kanske lite andra lång på det. Lördagen är gjord. Just det ja, här är Pontus nya låt.

http://dl.dropbox.com/u/39151948/Feeling%20Contemptuous%20Feat%20lykke%20li%20-%20Tonight.mp3

Ems.

Fredagshund.



Ungefär såhär såg min fredagkväll ut. Jag och P låg i soffan och tittade på Ghost World och drack öl, med två hundar på magen.  Nu är jag hundlös, pluggar och smider planer för kvällen. Fast egentligen har systemet stängt och jag är trött. Vi får se.

Ems.

Jobbar hårt.

Jag och Lina lagade lite middag till oss en kväll. Vi köpte en flaska vin med oss och efter nått kostsamt samtal var hela gänget samlat. Senare ville några ha någon midnattsöl så vi rullade till Salmon and ball som ligger en bit bort från våran lägenhet. Där vek vi små microskjortor och klappade svarta katter. Sen gick vi hem och sov.
Helena sa att vi skulle till Candy. Så vi gick till Candy. Först hade vi en lite förfest i Jyllz och Gubbsas crib. Vi låg mest i sängen och drack öl. Sen var det flatklubb som gällde. Vi gick in för det helhjärtat med det var inte så mycket flatar på plats. Tråkigt. Gina hittade två Tyskie på bussen. Vi dricker dem ikväll.
Sincerely yours, Jyllz.

zup?

Här sitter jag och solar mig i min egna stjärnglans. Har precis varit på min första jobbintervju till ett jobb jag antagligen kommer tacka nej till. Lite drygt kan hända, men VARRÅRÅ??? Det var ett trevligt litet chitchat så att säg. Nu ska vi äta lööönch. GOTT! Älskar er!
Sincerely yours, Jyllz.

THS.



Idag var det Konfektionsteknik med tillskärning i skolan. Mysigt men fruktansvärt onödigt att åka tre timmar tåg för en timmes tygklippning. Vi ska sy en barnbyxa i alla fall. Min framtida son kommer att ha ett par sjukt sjyssta rutiga braller när han är fyra år minsann.

Ems.

Fingerlicking good.

Efter en hel vecka i sängen fick jag äntligen börja leva lite igen. Vi bjöd in lite folk i fredags innan vi skulle ut på dubstepklubb, som förövrigt var rätt ordentligt bra. Jag raggade upp schyssta londoners medans Gina mest ragglade runt. Ragglade på dansgolvet och i dörren till bagel shop. Det gillar vi! Annars så äter jag mest bananer och skypar med mina andra vänner som inte befinner sig i LDN. Man känner sig lite mer hemma då.
Sincerely yours, Jyllz.

JUSTICE.

HURRAAAAAAAA!!!!!!! JAG SKA SE JUSTICE. ÄNTLIGEN. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Har grubblat jättehårt och jättelänge på om det verkligen skulle gå att lösa att åka upp till Stockholm bara sådär mitt i praktiken och om jag verkligen har råd och om jag inte borde lägga alla pengar på Londonresor istället. Men sedan hörde jag ett rykte och mottog en länk. Justice spelar på Trägårn dagen efter Stockholmsgiget, den 3 mars. Köpte biljetter i ren panik och aslycka. Jag har lyckats missa varenda gig i Sverige för att jag har varit pank eller på andra festivaler. Men nu tusan. Jag är nöjd. 

http://www.eventim.se/justice-biljetter.html?affiliate=ESE&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&kuid=112690

Dessutom har jag numer en Iphone. Lilllivet börjat arta sig. Ähh. Jag försökte i alla fall mobilblogga igår men det gick inte alls. Förstår ingenting. Någon som är lite klok på sånt där? Bilden kom tydligen upp i vår uppladdatlista ungefär tusen gånger, men inget inlägg minsann! Hemskt förvirrande med sådana moderniteter.

Ems.

Onsdag.

Drar mig till Liverpool street station för att vinka av lite besökare. Och träffa min Lina såklart som har göttat i Gbg några dar. Snart kommer det massivt blogginlägg kan jag lova. Förlåt för att jag är slö.
Sincerely yours, JYllz.

Min borg.










Var hälsade!
Jag blir alldeles till mig ibland över att min skola är så himla fin, jag kan stå och blicka ut över mina marker och känna att det är jäkligt gött att ha ett kungadöme, ehehhhhhhhheeh. Okej, var jätterolig nu, men skämt åsido (va? vem är jag, sen när började jag säga så?) det är mikket vakkert her. Jag blir uppenbarligen alldeles groggy!


/Fisen.

Weekends.

Hade en helg som gick väldigt mycket i ölens tecken. Skulle gå på Nöjesguiden/Auktionsverkets kalas i fredags, men ölen var slut så vi tog bara ett snabbt varv och drack Lisas medsmugglade bubbel på en parkbänk istället. Och tog en liten hederlig krogrunda. Jag var ledsen för att plikten kallade mer än natten och jag fick åka hem.



I lördags var det öldrickande och Starcraft-tittande (mest öl) hos min bror. Som vanligt skulle jag ge mig på att klippa alla jag kunde komma åt och shottade upp Daniels tequila och allt bara urartade i något dammsugarkrig och människohögar på golvet. Ramlade hem vid 6tiden och trodde att jag skulle dö i ett dike av trötthet.


Och inte fick man chilla på vilodagen heller. Då var det BarCraft igen och man är ju inte den som är den som är den som tackar nej till öl. Vi satt vid kungabordet och nördarna var sjukt nöjda. Just den här kvällen bestämde sig blixten på min kamera för att sluta fungera. Himskans rolig helg men nu ska jag fan vara nykter till julafton.

Ems.


 


Bio.




Här är jag och min fina Jannike, i onsdags efter bion. På hennes 22a födelsedag! Himla fint.


/Fisen.

Söndagsöl & Starcraft.





Det är ännu en gång dags för nerdmeet på Restaurang Vasastan i Göteborg. Massor utav män och några få tjejer samlas för att titta på MLG-finalerna (?). Jag ska dit igen, äta lite mat och bli lite mer smidigt full än sist. Kanske lära mig ett och annat den här gången också. Har dessvärre inte uppfyllt mitt löfte till arrangören om att börja spela, så det talar vi tyst om. Fast jag tror inte att de bryr sig så farligt, de är nog bara glada över en till kvinna i lokalen. Eventet sist var så lyckat att man fått förlängt öppettiderna för denna gången, så förhoppningsvis hinner man se alla matcherna. Och det ryktades om att GP och andra tungviktare skulle vara där och rapportera. Det går framåt för e-sportsSverige. Go.

Ems.

Fredagskväll.



Ikväll blir det finkultur, öl och londonvänner i en salig blandning på Nöjesguidens förhandsvisning av årets Kvalitetsauktion på Göteborgs Auktionsverk. Jag gillar kombinationen findesgin och alkohol, kan bli gött.

Ems.

16/11






Tjipp! Sitter på Liisas golv, är ganska smutsig och ska hoppa in i duschen snart. Idag var jag på Breaking Dawn premiären, bra skit, fick dock lite småångest när alla brudar började skrika ut sina lustar över Taylor Lautner.. Why oh why I wonder. Men alla har väl sina egna preferenser, även om småbrudar uppenbarligen har samma. 




/Fisen.

Körka.





Idag vankades det studiebesök i katolska kyrkan. Himla trevligt faktiskt. Jag viskade till Liisa när vi gick in att jag kände mig syndig, har en tendens att bli smått obekväm i religiösa sammanhang. Hade var kul att bikta sig, men det fick man inte om man inte var katolik. Satt och lyssnade på den söta tanten som talade och tänkte att, shit tänk om jag faller ihop på golvet och får en uppenbarelse, det hade vart något det! Fast det ögonblicket kom aldrig, det kanske var tur. Snacka om att behöva göra en helomvändning.


/Fisen.


PIZZAH.

Råkade titta på en skypebusringning till två Domino's pizza och var bara helt tvungen att ha pizzakväll. Vi ska titta på The Road, äta fetpizzor och glass, och bah må gött. Just det.



Ems.

Killar, killar, killar.

 

Orkar snart inte med alla killar längre. Gå nerför brick lane, killar killar. Hoppa på bussen mitt i natten, killar killar. Rulltrappan i tuben, KILLAR! Jag kan snart inte leva i den här stan längre. Mina knän kommer liksom aldrig orka bära mig en hel jävla dag. För vad man än gör, eller vart man än går, så dyker det alltid upp någon kille med just den där frisyren, det groomade skägget och de perfekta skorna som bara sparkar till en lite lätt i knävecken så man ligger där på en av Londons gator och krälar igen. Varje dag. Jävla killar.

Sincerely yours, Jyllz.


SuperSushi.


Pontus och jag kan fan äta sushi till förbannelse. Det är nog det enda i hela världen som man aldrig tröttnar på. Och mannen lyckades till och med köpa ett par skor och två tröjor totalt sushigravid. Impad.

Ems.

Pyssel.


Har äntligen fixat ihop min jeansväst. Som jag började med någon gång i början på sommaren. Nu känns allt det där i och för sig ganska långt borta. Men min pysselhög växer sig bara större och större på mitt golv och nu får det vara nog.

Ems.

Lunch.



Jag tror att vi åt den här salladen ungefär varannan dag i somras. Så god är den. Och den funkar nu också när man bara sitter och saknar allting. Sallad, röda linser, tomat, gurka, champinjoner, salladslök, fetaost, ägg, olivolja & balsamvinäger. Och lite annat som man tycker är gott.

Nu borde jag verkligen sätta fart med saker och ting för jag är alldeles för långsam och tiden alldeles för snabb. Jag försöker hitta mig en vettig praktikplats (eller en som bara vill ha mig). Det går lite trögt, men idag har jag i alla fall skickat iväg åtta mail. Hoppas att någon svarar. Nu ska jag måla naglarna och pyssla en skjorta. Sedan ska jag möta upp P när han slutar och åka till stan en sväng.

Ems.


Random från interwebs.
























/Fred, Fisen.

Själv.

Gick upp, duschade, degade, städade, pratade med johan, lagade mat och pratade med Fis. Vilken jävla kul dag. Vet knappt vart jag ska göra av mig själv. Nu tänkte jag väl snart klä på mig och ta bussen till Gina. Men är något nervös, vet liksom inte riktigt vart jag ska av, och när jag väl går av, vart fan ska jag då? Hur fan sa jag lyckas med mitt jävla lokalsinne. Hade vart något lättare med tuben men jag har fan inte råd att toppa upp mitt jävla kukoyster. FAN FUCKING FANTASTIC!
Sincerely yours, Jyllz.

Bärs och biljard.



Det började med ett par öl i soffan framför kanske en av de sämsta filmerna någonsin, men ändå rätt kul. Gick ner till Hörnet på en till med min bror och hans kompisar. Fick en kärleksförklaring från en 40årig wingman och vi bestämde oss för att spela biljard istället. Vi åkte till Biljardpalatset och jag trodde att jag var någon sexig kung på spelet. Det var jag till en början också, men det dog ganska snabbt. Efter nästan två game gav jag upp och tyckte att vi skulle göra någonting som jag verkligen är bra på, på riktigt. Gå och dansa. Skitsnygg hade ju tagit över Sticky så vi traskade dit. Det var väl trevligt men lite av en besvikelse. Alldeles för mycket "Sticky", dåligt dansgolv, för lite bas och alldeles för lite strob. Och så kanske jag var lite trött. Och saknade min danzzzepartner in crime. Så jag gjorde vad jag skulle och sedan åkte jag hem. Idag ska jag gå till jobbet och ha ansvaret för en hel 50årsfest. Det kan gå precis hur som helst, men jag hoppas de är bra på att dricka. Blir roligare då.

Ems.

FC.

Här kan ni lyssna på lite ny och bra musik. Som min pojkvän gör.
www.feelingcontemptuous.com
Ems.

Cry.






Igår såg jag och Liisa det sista avsnittet av OZ. Gråtfest kan man ju lungt kalla det. Ungefär världens bästa serie. 


/Fisen.

No worries.




Blir blödig, så fin.






/Fisen.

London day 4 and 5.



Åt frukost på ett jättefint eko/vego/buddhist-cafe, traskade runt och shoppade i soho, carnaby och oxford st., åt middag på Ginas pub igen, skyndade hem till rummet för öl och smink, skyndade tillbaka för att halsa vin på trottoaren och gå på Bite. Dansade lite och grät lite, gick lite vilse igen och åt mackor på Subway. Åkte hem, däckade, vaknade, ville dö och lämnade London igen.

Ems.

London day 3.



Bakismorgon, vintagemarknader och finmiddag på Brick Lane, öl och hårklippning i vårt rum, laserfylla och fotoalbum med Lawwe, nattpromenad och sedan lite lillmys i Bethnal green.

Ems.

London day 2.



Åt frukost på snyggPrét, köpte lite möbler, städade rummet, lagade brakmiddag, hade inflyttnings/födelsedagskalas, åkte iväg på hemmafest på andra sidan stan och åkte vilse på vägen hem.

Ems.


London day 1.


Hälsade på Gina och världens bästa kollegor på hennes jobb, åt goda maten, drack öl, gick tillbaka till vårt hatställe när hon slutat, hade fotokrig på bussen hem, drack lite mera öl och däckade väl sen och mös kanske lite för mycket.

Ems.

Galej på slottet.











Denna afton var det höst/halloweenfest på wb. Mat, spökvandring, balkanmusik och en himla mycket dansande! Precis så som det ska vara.
Bilderna är snodda av Liisa

/Fred, Lisa.

Hemmatorsdag.

Sverige känns helt okej när man får laga god mat och dricka massa öl sådär på en torsdagkväll. Det hela slutade i någon påhittad italiensk köttfärspaj och kronärtsskockssallad. Det var fan heaven att äta riktig mat istället för äggmackor och chips.



Ems.

 


Birthdaygirl.

Har precis vart ute och käkat födelsedagsfrukost med Gubbsa innan hon drog till jobbet. Nu sitter jag ensam i sängen och tycker synd om mig själv. Ska väl snart iväg igen för att möta upp min partner in crime, Linus för att skaffa lite jobb. Igår kväll fick jag en flaska vin av min flatmate, och jag behövde inte diska. Gött liv.
Sincerely yours, Jyllz21.

Insnöad.

Jag brukar snöa in mig på låtar, ungefär en i veckan skulle jag tippa på. Nu är det den här.


/Lisa

Några veckors festligheter.
































Såhär har det sett ut under några veckor, jag har en tendens till att glömma av att jag äger en kamera. Ska bättra mig lite.

Fred, Lisa.

Air France.



Önskar mig bort idag. Mölnlycke är lika grått och litet som vanligt. Allt precis som det brukar. Men jag ska i alla fall få träffa Lisa idag. Skulle tro att min gråtfest kommer att fortsätta. Men det ska i alla fall bli lite ordning på bloggen, det kan ju vara en liten tröst. Jag undrar vad mina Londonvänner gör just nu? Jag skulle tro att de är bakfulla, fastän Julia skulle vara nykter i en hel vecka efter att jag åkt hem. Tror henne inte.

Ems.

Liverpool Street Station 15.00.

Åh håll mig, åh håll om mig
Vi är någon annanstans
Du kanske aldrig mer är med mig
Men om vi var någon annanstans

Så kyss mig, kyss mig
Är det på riktigt eller drömmer jag?
All oro som du har

Åh håll om mig

Mississippi kan vänta
Mississippi kan vänta
På en bättre dag, en bättre dag
Men inte jag
Mississippi kan vänta
Mississippi kan vänta
På en bättre dag
(eller drömmer jag)
En bättre dag , men inte jag

Åh håll om mig
Vi är någon annanstans
Du kanske aldrig mer är med mig
Men om vi var någon annanstans

Så kyss mig, kyss mig
Är det på riktigt eller drömmer jag?
All oro som du har

Åh håll om mig

Så kyss mig, kyss mig
(På en bättre dag)
Är det på riktigt eller drömmer jag?
(en bättre dag)
All oro som du har
(Men inte jag)

Mississippi kan vänta
Mississippi kan vänta
På en bättre dag
(Är det på riktigt eller drömmer jag)
En bättre dag
Men inte jag

Mississippi kan vänta
Mississippi kan vänta
På en bättre dag
(Är det på riktigt eller drömmer jag)
En bättre dag
(All oro som du har)
Men inte jag

All oro som du har

Håkan Hellström – Mississippi Kan Vänta

Ems.


Laser.

Första helgen har mest handlat om käk och fylla. Helt okej tycker vi.
Sincerely yours, Jyllz.

Är inte häftig i ldn.

LOVZ






/Fisen.

united.

Igår fixade vi första laserfyllan i LDN, vet inte riktigt vad vi gjorde. Lawwe var med och tog hand om det praktiska, skönt tycker vi. Men idag är vi jävligt fräscha. Nu är det mat på stan. Ses sen bloggön.
Sincerely yours, Jylls och ems.

i rummet.

Då sitter vi här igen, förlåt för alla photobooth bilder. Men det är det vi kan erbjuda just nu. Vi chillar i sängen med Lawwe, kollar på bilder och har det jävligt najs. Han är trevlig kan jag lova.
soncerely yours, jyllz.

morgonstånd har guld i mund.


Vi myser runt i vårt nedfestade rum och njuter rent allmänt. Igår hade vi inflyttningsfest och sedan var vi iväg på houseparty någonstans på andra sidan staden, i zon 3 eller något. Åkte helt vilse när vi skulle hem också. Spännande stad det här. Nu hra vi duschat och ska snart göra oss vackra för Brick Lane market!

Ems & Jyllz, londoners.


In ze kitchen.

Sitter i köket och spelar kort med grabbarna. Just nu är allt väldigt stelt, vi känner ju inte varann så väl ännu. Men det kommer. Det verkar vara ett knippe schyssta snubbar minsann. Jag är ju dock helt efterbliven när det gäller kort så jag bara antar att detta kommer bli pinsamt för lilljyllzan. Nu hoppas jag på fyllan och på att engelskan ska flyta lite bättre. Snart ska vi till Gubbsans jobb, dricka mer bärtz. Kommer bli kungligt.
Sincerely yours, Jyllz.

RRR.

Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0