HAPPY NEW YEARS!


Hälsningar från femte våningen på Vegagatan. Gott nytt år alla kompisar! HEJJA 2012!

Ems.

NYE






HAHA snowflake, roligaste. Inhandlad på Ginas pub i london. £2. 

Hälsar er gott nytt år, smäll inte ihjäl varandra med raketer. 
Fred, Fisen.

FINALLY!



Mitt interwebs har legat nere sedan jul, och det går ju inte att blogga med blogg.se appen, fixa?!
Jag har inte gjort så mycket, druckit bärtz, käkat popcorn, läst, och idag städade jag mitt rum, duktig.










Fredens liljor i natten - Fisen.

ANTIDOTE.

SÅNT HÄR GÖR MIG SÅ JÄVLA SKITNÖJD. ÄNDA IN I SJÄLEN.
Sincerely yours, Jyllz.

Blockbuster.

En vecka av bakfyllor kräver sina bakisfilmer. Tintin, Youth in revolt, Get low och någon konstig film om en jättepiraja som tar över världen som vi inte hunnit se än. Överväger att stanna inne, banga dagen och se den idag!



Ems.

Sista natten, katten.

Hetsade för mycket öl, räddade fulla killar i gathörn, knackade på fönsterrutor efter katter, hamnade på Berså för andra pinsamma kvällen i rad, hade rödvinsefterfest på skolgården och lite såntdär. Igår kunde vi inte göra så mycket mer än att köpa kläder och äta tonvis med sushi. Sedan åkte damen hem. Fick skäll för att jag INTE hade Hipstamatic också, så nu har jag Hipstamatic. Tills HipsterJyllzans stora glädje.




Nu ligger Korven i tvätten för denna gång, jag är nykter igen och Mölnlycke har fått tillbaka sin vanliga decemberglåmighet. Och Julia är i London.

Ems.

Juldagen + Annandagen.


Temat har mest varit att trotsa bakfyllorna, virra runt utan att gå in någonstans och rida på saker på vägen.



-



Nu ska jag försöka kravla mig ur sängen, laga middag och bli vacker för kvällens tillställningar. Vi ska äntligen se Tintinfilmen och sedan möta upp de övriga Londonborna för lite mera öl på Lången.

Ems.

Jul.




Julafton började redan lite i fredags. Jag och Pontus brukar fuska och öppna paket då. På lördagen ställdes det till med den sedvanliga julen hemma för att sedan jaga iväg hem till min faster och fira hela julen en gång till. Till kvällen mötte jag upp Jyllzan, bytte klappar och glöggade, och gick på fest med kuliga spel, eggnog och konstiga pannkakor. Idag har jag firat moderskeppets födelsedag och för tillfället försöker jag tagga till inför kvällen och övertyga mig själv om att jag visst orkar tvätta håret. Har med andra ord haft en mycket bra jul. 

Ems.

GOD JUL!

Ledsen för att datumljuset och julkalendern är slut. MEN GLAD FÖR ATT DET ÄR JULAFTON. ÄNTLIGEN! MED ELLER UTAN SNÖ! Idag är världens bästa dag (förutom min födelsedag) OCH Julia kommer hem! GOD JUL ALLIHOPA! PUSS PUSS PUSS SPREAD THE LOVE OSV! MERRY CHRISTMAS FELIZ NAVIDAD JOYEUX NOEL! GOD JUL!
Ems.

Hähä.







Har beställt mig en iphone, nu blir jag lika häftig som alla andra.

/Fisen.

?




Jättenostalgisk. Kent – Verkligen.

Ems.

ORKAR INTE!

Är dödsseriös. Jag orkar inte. Kan han inte bara BACKA? Hit men inte längre! Står inte ut med att han sitter där med sitt jävla fejs och stirrar på mig genom skärmen. JAG VILL GÖRA NÅGOT ÄCKLIGT MED HONOM. OKEJ?

Sincerely yours, Jyllz.

Vanliga dagar.

Sincerely yours, Jyllz.

Dan före dan före dan.



Ems.

Paket.




Idag mitt i julstöket och kalasbaket fick jag springa och hämta ut paket. Jag är kär och får äntligen känna mig som en lång tjej med såna där sjuka och magiska ben. Ska bara lära mig att gå i fanskapen först!

Ems.

Lille syskonskaran.




Ems.

Julstaden.



Har jobbat på julfeelingen hela långa dagen. Första jullovsdagen har bara regnat bort men jag har rullat vegoköttbullar, bakat grönkålspaj, tittat på julrevyn på Götaplatsen, traskat runt på Liseberg och julpyntat. Mysigt trots regnet. Men bäst av allt är att komma hem och dra på sig filtar och raggsockar OCH BLI VARM IGEN.

Ems.

.




Ems.

Familjen/Emil Jensen.




Nyår. Den här är så himla bra. Tror jag lyssnar på den tio gånger varje morgon och tio gånger varje eftermiddag ungefär. Lyssna och titta.

Ems.

Julavslutning.



Igår var det mysig julavslutningsmiddag på La Copita i Borås. Terminens sista seminarie är nailat och det är i alla fall en vecka kvar tills man verkligen behöver ta tag i det där tentaplugget. Och snart kommer Julia till hem. Jag sitter och filar på hennes julklapp. SKA BLI SÅ JÄVLA KUL. Älskar jullov! 

Ems.

Rais the roof.

Linas sista Bite, Sofia och Mamma åker hem till Sverige för en kort stund och vi har precis betalat för vårat hus. Mycket att fira alltså. Så nu taggar vi. Vi kör hela vägen hem. FREAK WITH ME!
Sincerely yours, Jyllz.

HUSET ÄR VÅRT. ALLT FLYTER!

Sincerely yours, Jyllz.


Black eye.





Vet att jag har haft en bra kväll när jag vaknar upp med en blåtira på lördagsmorgonen (har antagligen nockat mig själv i sömnen, men ändå)
Och den syns inte så mycket, men känner mig ganska hård i alla fall!

/Fisen.

Vårat hus.

SNÄLLA TOMTEN! GE LILLFAMILJEN HUSET I JULKLAPP DÅRAA! SEN ÄR VI NÖJDA! OKEJ?!


Sincerely yours, Jyllz.

Pojkvännen ber om vin.


Jag undrar ifall jag tänker undra sticka dra?


Ems.

Vi är spioner.



Ems.

Båda tillhör gifen.




tänkte skrivs, men låter bli. / ponna (fulliz)
IT Gurrls är fett tekniska, dom har gjort en gif!!! :OO //FC/DJMADCUNT/P

Vin i lillköket.






Har vinfest på presentvin och bortglömda boxar i lillköket i Mölnlycke. Softar bäst som softar mest. Heja världen. Är vinfull och göttar. XOXO.

Ems.

THE SLOTHS ARE COMING!


Har tittat på den här alldeles för många gånger de senaste dagarna. Hittade den när vi skrev på vår rapport förra veckan och i förrgår hittade Pontus den igen. Jag dör. Det är filmat på ett BARNHEM för SENGÅNGARE i COSTA RICA. So cute. Vill testa att kramas med en eller typ tusen. Känns som att det hade varit FÖR MYSIGT.




Ems.

Bastards two weeks ago.


Har bara helt glömt av de här bilderna. De är två veckor gamla men så sköna att de får komma upp idag ändå. Göra min jobbhelg lite festligare än bara vinpimpling och korrläsning.



Ems.

 


Fräsiga män med fräsiga frisyrer.





Ems.

DUMMA MIG.





Jag har varit alldeles för jävla hetsig igen. Skitdumt men helbra ändå. Jag trodde att jag skulle missa hela nysläppet eller att mitt internet skulle dö eller någonting så att jag absolut inte skulle få tag i ett par. Skulle ju bara testa för att det ändå inte skulle gå. Men nu gick det så jag får nog övertala Pontus om att ge mig dem i julklapp eller så. För det här var ju inte alls med i min budgetplanering. Men det blir mitt livs snyggaste och vingligaste nyår i alla fall. http://www.henrykole.se/shoes/lita-spike-jeffrey-campbell.html

Ems.

SPACE IS CALLING.




Herrejistanes. Hittade precis världens finaste iPhoneskal. Men jag tror att 300kr är för mycket. Tror.
http://society6.com/cases/categories

Ems.

She's coming home for christmas.





Det här är en helt ny typ av fejs. Ny typ av gladfejs. Bara till dig Jyllzan. DU KOMMER HEM PÅ JUL! KAN INTE TRO MINA ÖGON/ÖRON/ÖVRIGA LEMMAR! DET HÄR ÄR SÅ BRA! HURRA HURRA HURRA! HEJA LIVET! Intensivt bästishäng i Mölnlycke i typ tre dagar väntar från och med julaftons kväll.

Ems.

Bus 62.



Fredag.
Ems.

Dagens julpyssel.




Idag ställde jag till med tryffel i lilla köket. Det blev mörk choklad med kanel och kardemumma. Och alldeles för mycket också. 

Ungefärligt hittepårecept:
1dl vispgrädde
50g florsocker
200g mörk choklad
1tsk kanel
0,5tsk kardemumma
25g smör

Koka upp grädde och kryddor, smält ner chokladen och smöret. Låt svalna och rulla/spritsa i formar. Puffa över lite kanel/kakao/whatever man tycker om. Kyl.

Ems.

SKODÖDEN.



Jag vet inte vad det är med mig just nu. Kanske min jävla pms, eller så känner jag mig bara lite ensam. Det känns som om jag ska gå av om jag inte får typ tusen par nya skor. Har dreglat mig igenom hela Solestruck.com's sortiment. Det gjorde inte saken bättre. Något som däremot känns ganska gött i magen är lillJyllzans nyhet. Hoppas på stordåd på den fronten! 

Ems.

Mine is real.

Sitter i sängen, röker en cigarett, har lurarna i med högsta volym och ensamdansar lite.
Sincerely yours, jyllz.

Vi.

Jag kan inte ens uttrycka mig i ord om hur mycket jag saknar er. London är det göttigaste som finns, men inget är som det ska utan er. Sminka sig var definitivt waste of time i morse, har gråtit bort allt. Jag förstår att man inte alltid jämt och förevigt kan vara tillsammans. Men hur ska jag annars kunna fungera normalt? Jag vill bara att ni ska vara här så allt kan kännas som det ska. Där har vi det, Jyllzans första breakdown i London.
Sincerely yours.

Jag säger hej!




HEJ




/Fisen.

Sleeping Beauty.

Såg på Sleeping Beauty idag. Väldigt underlig film, men jag gillade den något hemskt. Fan vad den där jävla bruden är snygg. Hade dödat någon för att se ut precis där. MHM!

Sincerely yours, Jyllz.


Last night.

Igår var vi kaxiga på Bite. Några drack champange och blev lazer, medans andra drack öl för 2,50 p. Hetsdansen var given och jag älskar att måndagsmisären försvinner så fort man känner basen och svetten på Bite. Nu kom jag precis med två kassar eatmat från Helena och Sofia. Mina helt egna feeders.

Sincerely yours, Jyllz.

Lucia.




Idag sydde jag minsann färdigt mina finfina rutiga barnjeans i skolan. Fortfarande lite ledsen över att jag inte får se dem in action förrän jag någon gång eventuellt själv fixar det. Trist. Men då ska de fan rullas upp över ett par fina Converse eller Docs, till en pippitröja och en liten sotarmössa. Ska ha sötaste ungen i stan. Efter skolan var det lussefika och kattmys som gällde. Och hela långa dagen i Borås avslutades med att i ösregnet få reda på att tåget var inställt och vänta på bussar som inte kom. Alldeles underbart. Jag skulle vara så rik på Västtrafik om jag orkat skicka in de där lapparna ens hälften av gångerna bussarna sviker.

Ems.

!

Sincerely yours, Jyllz.

Helgiz.

I fredags skulle vi ju bara gå ut och ta oss ett glas vin som det alltid heter, och blev som det alltid blir, alldeles för fulla trots att vi var på det mest sofistikerade stället vi kunde hitta. Vi började på Byns bistro och fick lite för många 60+ragg, tog en öl någonstans i Haga och sen var vi bara tvugna att dra till Nef och dansa tills det stängde. Som det alltid blir.

På lördagen vaknade jag fortfarande full efter efter tre timmars sömn och skulle julbaka med min bror och co. Det slutade väl också som det alltid gör, drack fem flaskor glögg ur kaffemuggar och rullade på inflyttningsfest där alla blev alldeles för brötiga och dansade så att Securitas kom på besök. Himskans roligt innan det blev söndag.




Ems.

PEPP.






Nu är allting äntligen fixat och färdigt med min praktikplats. Jag ska vara hos killarna på Modefabriken i fem veckor! Kommer bli helt sjukt kul. Har jag tur hinner jag följa med på sista inköpet i februari, och har jag ännu mer tur firar jag att de vunnit Årets butik och har fet fest! Trevligaste killarna i trevligaste butiken, det här kommer bli så jävla bra!

Ems.

Stratford.

Idag åker jag och Gina på utflykt till Stratford. Vi har nämligen hört att det är väldans fint där och att det kan finnas något jobb till oss arbetslösa. Vi blandar lite buissness och pleasure helt enkelt. Världens finaste väder har vi också. GLAD JYLLZ.
Sincerely yours, Jyllz.

Fuck me, Im Gina Schubert.

Livet rullar vidare här i East end. Jag börjar känna mig mer och mer hemma här hela tiden. Göttigt tycker jag dåva. Bjuder på lite bilder från den gånga veckan så ni vet lite vad jag pysslar med. Sen tycker ju Jyllzan att det är bullocks att hon inte har något redigt redigeringsprogram. Alla bilder ser ut som VIDER. Nej men kanske inte riktigt så illa..
För det mesta spenderar jag dagarna i parker eller på vegan cafet på Bethnal Green. Vissa nätter blir jag alldeles för full och gråter över nyfunna londonvänner som flyttar tillbaka hem till Sverige, för att senare däcka med kläderna på. Dagen efter sådana kvällar festar jag och Lina till det med bränna hål i plånboken för sex finfina macaroons från Laduree. Just det, vi har hittat en fin liten fransman med många bra egenskaper som vi har hängt lite med. Vi tar med honom till jazzfunk barer där man blir dränkt i öl och skriver konstiga meddelanden till varann med utrivna tidningsbokstäver. Han verkar gilla oss. Trots att vi pratar för fort och för mycket.
Sincerely yours, Jyllz.

I love you in the morning when you're still hung over.















Fina saker som gör söndagar lite bättre.

/Fisen.

Vänskap.

 

Jag och Gina har helt slutat prata med varann. All kommunikation sker nu via fb chatten. Resultatet efter en månad i samma rum. Vi älskar varann dock. Men alla vet  ju hur röster sådär kan riktigt börja skära i öronen ibland. Snickersen var god. TACK G!

Sincerely yours, Jyllz.

Bridget <3



Åhhhh, nu blev jag allt nöjd!
http://www.ne.se/expertmaker/fictive_character.htm

/Fisen.

"snö"

VAR HÄLSADE!
(jävligt svår bild)


Det snöar ute, fast mest regnar det och mitt flickehjärta brister. Det tar ungefär fem minuter att gå från bussen upp till wb och när jag kom fram så droppade om mig och jag frös som en naken bebis. Inte kul, fruktar kvällsciggen.
Förresten, Kissie har ju fixat kranen, nu ser hon väldigt skräckinjagande ut! jag utbrast "ÅÅÅH hon har opererat sig idag!!!" och slängde mig sedan över datorn så fort jag kom in. - Borde skaffa mig ett liv.



/Fisen.

Lite från ldn.














Ja, som bekant drog jag en liten impulsresa till London i förra veckan, eller förrförra kanske.. Det var fylla, mat och tårar. Jag saknar mina fina.


/Tjerlekh, Fisen.

Tjuvarnas jul.

Det stämmer. Jag är 21 år och har följt julkalendern slaviskt i hela mitt liv. Still do. Nu för tiden är man ju mest ute och slarvar eller befinner sig stendöd i sängen när det visas på tv, så nu har jag äntligen tagit mig tid att titta ikapp alla avsnitten. Årets julkalender är en mysig och väldigt fin produktion men jag förstår inte alla hyllningar den fått. Jag tycker verkligen inte om de där fars-skådisarna och det är en väldigt tunn historia. Men i vanlig ordning kommer jag väl att älska den om en vecka till. Jag hade velat ha Gyllene Knorren i år med, bästa julkalendern på alldeles för många år. Årets julkalender får 3 av 5 russin.


Ems.

Klappjakt.



Jag märker att allt jag gör handlar om julen just nu. För lite om träning och plugg och sådana där viktig-saker som jag egentligen borde ägna mig åt. Istället har jag dött Nordstandöden idag och är nästan färdig med alla julklappsinköp. Har bara min kluriga pappa kvar och lite småsaker till kanske. Imorgon ska jag i alla fall rycka upp mig ur julträsket och dricka lite vin med Josefine. Lär sluta i glöggfylla ändå. Vem försöker jag lura?

Ems.

Till tomten.





Min önskelista. Jag har varit jättejättesnäll.

Ems.

Luzkatz.



Igår bakades det lussekatter i lillköket. De blev helt sjuka, som mashmallows. No kidding. Nu ska jag ta mig i kragen för idag ska jag handla färdigt alla julklapparna, plugga och göra ännu mera julgodis. Jag är på julmode deluxe just nu och det är ungefär världens bästa mode. Så att man överlever vintern.

Ems.

Igår.






Snön kom, men den försvann lika fort igen, gött det.

/Fisen.

Snälla tomten.





Ems.

Tequila, beans and Quidditch.

Efter att Lisa återvände till Göteborg kom istället Johan med flyget från oslo. Vilket gör en sådär helglad. För jag vill att alla mina vänner ska vara här hela tiden. Vi började kvällen med mina och ginas legendariska för/hemmafester. De lyckas alltid spåra på ett eller annat vis. Det gillar ju vi.Tequila stod på schemat hur som helst. Gina vann och var taggigast hela natten lång.Dagen efter tog vi tuben till camden för lite standard bakiskäk.
Såg hundra miljoner saker jag ville ha på stablemarket. Dock är man en fattig tjej så det blev inget med det. Morgonen efter gick vi till Cafe 338 för lite english breakfast. Det kan va det Bethnal Greens bästa diner. Klassisk bra jävla billig mat. Bästa är väl alla fina britter med mörka lockar.Vi vaggade vidare till Hackney Market där vi mötte upp Mamma och Sofia.
Gick längst med Regents Canal och såg på alla fina husbåtar och Quidditchplaner.Morgonen där efter tog Johan planet hem till oslo. Nästa gång vi ses är det dags för ett nytt år. EPIC!
Sincerely yours, Jyllz.

Första.


HURRA! FÖRSTA SNÖN! VÄRLDENS BÄSTA ATT VAKNA UPP TILL! NU SKA JAG OCH MAMMI ÅKA OCH HANDLA JULKLAPPAR. 

Ems.

PEPPERCOOKIES.



Här i Sverige ramlar jag framför bussar för att minusgraderna äntligen har kommit, bakar pepparkakor på köpedeg, kokar kola och pysslar nejlikeapelsiner. Börjar få lite feeling. Måste bara börja köpa julklappar, baka lussekatter och naila ett seminarium, så är det TYP jul. Fint.

Ems.

 


Jag har vart vilsen lisa.

Bäste polarn kom och överraskade oss med en vists till vår stad. Gina hade ingen aning om att hon skulle komma så jag ledde runt tjejen med förbundna ögon längst med hela liverpool street station. Dagarna gick vidrigt fort och i torsdags natt rullade Fisen tillbakas till gbg. Men vi hann med en del, fiskskålar med mojito och galenpanna på Brick Lane, lunch på Breakfast club och Becks på drunken monkey. Helbra. Är nöjd.
Sincerely yours, Jyllz.

Pojkar öl och dans.



Igår var fan bästa kvällen. Började på Le Village och slutade med tokdans på Röda Sten. Man vill ju gärna vara lokalpatriot och så, men jag måste säga att Gefle var sjukt bra. Vill se bilderna från igår, måste vara fina. Nu blir det onlinepizza och mera Parks and recreation. Bäste bakislivet.

Ems.

 


KLUBBEN.



Bubblet sitter i huvudet och nu rullar jag och Pontus mot Lången. Sedan blir det världens bästa fest på Röda sten! Heja kvällen!

Ems.




No roplems.







http://swedishproblems.tumblr.com/


Så himla klockrent, kissar ner mig på sidan, hahahaha.

Fred, Fisen.

Parks and recreation.



Det här är anledningen varför jag inte sover på nätterna, inte hör av mig till mina vänner, lever i en smutshög och bah garvar. Det här är världens bästa serie. (Ser askul ut på bilderna också.) TITTA.

Ems.




PSSLT.



Har äntligen fixat mig en jävla punkjacka att matcha attityden med.

Ems.


Direkt fran stansted.

Hola!

Har sittar jag, lite latt skarrad eftersom det antagligen ar en miljon ackelpack bakteriet pa detta tangentbordet. Bussen till stansted tog typ 45 minuter (brukar ta typ dubbelt sa lang tid) vilket resulterade i att jag har strovat runt har som en hobo med rodsprangda ogon i en och en halv timme ungefar. Gaten oppnar om en halvtimme tror jag. JAG AR SA JAVLA VARM, avlider, tror jag sjalvantander snart, angest. Nu ar min tid pa datorn nastan slut, borde kanske stoppa i lite fler mynt sa jag blir av med dom, ne, eller, vet inte, far se.

/Fredens liljor, Fisen

RSS 2.0